4 enkle ting du kan gøre for at gøre din stue mere spændende og øge chancerne for salg

Comments (0) Bolig, Indretning

Er du ved at være træt af at kigge på den samme gamle stue, vil en evt. køber nok heller ikke føle sig særlig inspireret, så kan det være en god ide at gøre noget for at friske den lidt op og få gjort den lidt mere spændende. Men hvad skal man gøre for rent faktisk at opnå det?

Herunder kommer der fire forskellige små ting, som du kan gøre for at live din stue mere op og gøre den anderledes end den måde, den har set ud i løbet af de sidste mange år – og dermed forhøje chancerne for at få din bolig solgt. Det er alle sammen tiltag som er rimelig nemme at gå i gang med og som virkelig kan gøre en forskel. Hvis du ikke selv går vildt meget op i boligindretning, kan det godt betale sig at tage fat i en person der er ekspert på området. Det kan både være en ven, et familiemedlem, eller en af de mange bloggere der skriver om emnet.

Skift dine møbler ud med noget mere spændende

Du kan til at starte med skifte dine gamle møbler ud med nogle nye og mere spændende. Du kan eventuelt kigge nærmere på designermærker, som eksempelvis House Doctor, som har lavet nogle super fede møbler til de danske stuer.

Hvis du ikke har så mange penge at gøre godt med, så kan man også sagtens finde noget mere prisvenligt, der også sagtens kan se fedt ud i din stue. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og du kan jo også altid købe noget brugt og ændre lidt på det selv, så du får det, som du vil have det.

Frisk væggene op med en omgang maling

Dernæst kan det være en rigtig god ide at friske dine vægge op med lidt maling. Der er mange stuer, der stadig står i en mørkere og mere deprimerende farve, og det er en skam.

Det er utroligt, hvor meget det kan hjælpe at friske sine vægge op med noget ny maling, så hvis det er ved at være mange år siden, du sidst har malet om i din stue, så er det måske på tide at gøre det for at gøre stuen lidt mere interessant at være i og for at helhedsindtrykket af din lejlighed/villa vil blive forbedret hos de potentielle købere

Få noget op at hænge på dine nøgne vægge

Har du ikke noget op at hænge på væggene, så kan det også være et sted at starte. Og selvom du måske har noget oppe at hænge allerede, så kan du jo overveje at skifte de nuværende ting ud med noget nyt og mere interessant.

Det kan eksempelvis være nogle nye malerier, kunstværker, wallstickers, billeder eller hvad du nu ellers kunne have lyst til. Der findes mange forskellige ting, man kan få op at hænge på sine vægge, så det er jo bare med at finde ud af, hvad du godt kunne tænke dig. Hvis du udelukkende pynter væggene med henblik på salg, er det som regel en fordel at vælge nogle billeder/malerier der ikke skejer for meget ud – som de fleste kan relatere til. Personlige billeder af familien anbefales desuden ikke, da du ønsker at fremvise en stue hvor de potentielle købere kan se sig selv bo og for mange af dine personlige ting vil ikke hjælpe på dette.

Det skader heller ikke at ommøblere engang imellem

Sidst, men ikke mindst, så skader det bestemt heller ikke at ommøblere engang imellem. Forandring fryder, og det gælder bestemt også for stuerne rundt omkring i landet.

Mange husstande beholder den samme indretning i mange år, og det er en skam. For selvom det kan virke fint nok rent praktisk, så kan det nemt blive kedeligt og trivielt, og det er en nem og gratis måde at gøre sin stue mere spændende og interessant at være i. Har du haft din bolig til salg i et længere stykke tid uden at have modtaget den store interesse, er en ommøblering i stuen måske det der skal til, for at der sker noget. Stuen er som regel en stor del af boligen og en ommøblering heri, kan derfor skabe en helt anden atmosfære i hele boligen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *