Begræns ikke dig selv i din indretning

Comments (0) Indretning

Hvis du skal til at indrette en bolig, du lige er flyttet ind i, så skal du starte fra bunden. Og det kan nogle gange være en fordel at skulle indrette en helt tom bolig, da der så ikke er noget udgangspunkt at gå ud fra. Det er ikke altid en fordel at have en bolig, der er indrettet i forvejen, for så er man ofte for vant til den gamle indretning, og så kan man ende med at tage alt for mange elementer med fra den gamle indretning ind i den nye, og så kan man jo stille spørgsmålstegn ved, hvor ny den så egentlig er.

Når man skal indrette en ny og frisk bolig, der ikke har nogle elementer endnu, så er det utrolig vigtigt, at du ikke giver dig selv begrænsninger, når du skal i gang. Der er alt for mange, der har det med at tænke i faste rammer og inden for boksen, men ofte kan det være en fordel at tænke lidt uden for boksen, når det gælder boligindretning. Det er i hvert fald sådan, man ender med at få nogle af de mere unikke boliger, fordi man så kan finde ud af at skille sig ud fra mængden og alle de andre boliger, man som oftest ser.

 

Dermed ikke sagt, at du skal placerer sofaen ude i køkkenet eller fjernsynet i bryggerset. Men det er bare vigtigt at understrege, at der ikke kun er en rigtig boligindretning. Det er helt op til dig selv, hvordan du vil indrette din bolig. Så hvis du har en masse gode ideer til, hvordan man kan gøre det, så er det bare med at kaste dig ud i det. Hvis du kommer til at lave en fejl, som du finder ud af efterfølgende ikke fungerer, så er det jo bare at ændre på den lille ting. Det vigtigste er bare at prøve det, for du finder jo heller ikke ud af, om det fungerer, hvis du ikke giver det et skud.

 

Lad dig eventuelt inspirere fra nogle lidt mere alternative boligindretninger. Det kan indimellem være en god ide at se på, hvad andre har gjort. Ikke fordi du skal kopiere, hvad de har gjort, men du kan stjæle små elementer fra flere forskellige boligindretninger, og så kan du jo sammensætte din helt egen version, som du er vild med. En ny og tom bolig er den perfekte mulighed for at give slip for fantasien og kreativiteten, så de bare kan galopere derudaf hånd i hånd.

 

Og når du så endelig har fået indrettet din nye bolig, så skal du ikke være bange for, at du ikke kan lave det om på et tidspunkt. For det kan du jo bare gøre, hvis der er noget nyt, som du har lyst til at prøve. Forandring fryder, og derfor skal du da heller ikke være bange for at starte helt forfra igen på et senere tidspunkt. Der er et hav af muligheder og resultater, og det er op til dig at finde ud af, hvordan du vil indrette din bolig.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *