Boligtrends du skal holde øje med

Comments (0) Bolig

 

Boligtrends har det med at komme og gå. Nogle trends bliver siddende i flere år. Andre forsvinder igen efter et par måneder. I denne artikel har vi forsøgt at finde de boligtrends, der ser ud til at holde ved i nogle år frem.

 

Pas på – Sovesofaerne kommer!

Sovesofaen. Et smart og multifunktionelt-møbel, der i lang tid har været forbeholdt gæsteværelset, men den tid er ovre nu! Sovesofaen er nemlig blevet et ekstremt populært møbel til det moderne hjem.

 

Flere og flere vælger at købe en sovesofa til stuen med henblik på at bruge den som ”rigtig” sofa. Det skyldes især, at nutidens sovesofaer designes i et moderne design, der tit og ofte er markant bedre og pænere end de normale sofaer.

 

Du kan finde mange gode sovesofa tilbud her: http://sovesofaen.dk/sovesofa-tilbud/

 

Retro, retro, retro

Denne trend har eksisteret i en årrække efterhånden, men det gør den ikke mindre vigtig. Retro ting er stadig ekstremt populært at udstyre sit hjem med. Og hvad er retro ting så? Det kan være alt. Det kan være et gammelt spisebord, en ældre designerlampe eller sågar en gammel reklameplakat.

 

Fordelen ved ”retro” er, at mulighederne er mange. Du er bestemt ikke begrænset, hvis du gerne vil gøre din indretning mere retro. Det handler blot om at være god til at spotte det interiør, der lige præcis kan gøre dén forskel i dit hjem.

 

Vær ikke bange for farverne

En af de største trends i 2017 jf. Femina.dk, det er brugen af farver. Derfor skal du bestemt ikke holde dig tilbage, hvis du for eksempel overvejer at købe et farvestrålende tæppe. Det er helt ok! Foråret er en tid, hvor det især er de klare farver, der dominerer indretningen. Derfor kan du med fordel gå din indretning igennem og finde ud af, hvor du kan opgradere med et par klare farver. Det kan for eksempel være et smart maleri på væggen, nyt og farverigt porcelæn eller måske bare en enkelt sofapude i en spændende farve.

 

Planter er for sejt!

En anden stor trend i 2017, det er planter. Det er blevet in at udstyre boligen med en masse forskellige planter. Derfor kan du allerede nu planlægge et besøg hos din lokale plantepusher. Det er i øvrigt også værd at vide, at plantemotiver er ekstremt populært. Og vælger du at udstyre boligen med plantemotiver på puder og lignende kombineret med rigtige planter, så får du skabt en smuk og indbydende synergieffekt i din indretning.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *