Disse garnmærker laver det lækreste tekstil

Comments (0) Uncategorized

garn

Hos smaatekstiler går vi meget op i at få lavet det lækreste tekstil. Vil man lave tøj selv, er det ofte ved at strikke sit eget tøj.

Der findes rigtig mange forskellige mærker der tilbyder garn på markedet og det kan være en jungle at finde ud af hvad man skal vælge. Der findes tonsvis af forskellige kvaliteter, farver og størrelser og det er med at finde det der passer en selv bedst.

Vi kommer herunder med vores bedste bud på 2 mærker af garn du kan købe, hvis du vil have noget garn i en rigtig god kvalitet.

DMC garn

DMC garn er en meget anerkendt garn producent. Man kan spore mærket helt tilbage til 1746 og er i dag et af de globale garnmærker, som du kan finde i alle verdenshjørner.

DMC er kendt for meget høj kvalitet og derfor er du også sikret tekstil der virkelig kan holde til noget, hvis du får fat i noget DMC garn.

Mærket laver især broderi garn, hæklegarn og strikkegarn som dækker langt de flestes behov for garn herhjemme. Du kan roligt købe alle dine typer af garn i mærket DMC.

DMC tilbyder som sagt mange forskellige typer af garn, herunder eksempelvis:

Broderi garn

Er du typen der er vild med at brodere, har DMC garnet til dig. Er man vild med at brodere er man naturligvis også interesseret i broderi garn af en høj kvalitet. Hæklegarn

Er du interesseret i hækling, er DMC også et godt valg. Som med broderi garn får du også garn af den højeste kvalitet, hvis du vælger dit hæklegarn herfra. Det leverer DMC eksempelvis med deres Petra kollektion af broderi garn.

garn

Hooked Zpagetti

Er i interesseret i stofgarn, er vores helt klare anbefaling Hooked Zpagetti.

Stofgarn er garn der er lavet af stof. Derfor er det meget miljøvenligt at gøre brug af denne type af garn, når man skal lave nye tekstiler. Der er ofte gamle trøjer, T-shirts og andet overskud fra branchen der bliver brugt til at lave stofgarn og derfor er det ikke lige så hårdt for miljøet.

Er du interesseret i at lave tekstiler til dig selv og/eller dine nærmeste, men samtidig er meget miljøbevidst er stofgarn en af de måder hvorpå, man kan være sikker på at det ikke er hårdt for miljøet. Meget af tekstilindustrien er rigtig hård ved miljøet, og derfor er det godt at spildprodukterne også bliver brugt, eksempelvis via stofgarn fra hooked zpagetti.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *