Dygtige, danske designere

Comments (0) Indretning

Danmark er kendt for sine mange dygtige designere. Dette gælder både indenfor modeverden, men det gælder især også indenfor boligområdet. Hvem kender ikke til Arne Jacobsen, Børge Mogensen eller Hay? Dette er alle sammen navne, som de fleste kan relatere til lækkert, dansk design.

Dansk = kvalitet

Hvad der er fælles for de danske designere er, at de så fint viser, hvad dansk kvalitet er. Deres produkter er alle lavet i den bedste kvalitet og tit og ofte i et minimalistisk design. Det minimalistiske er et kendetegn for den skandinaviske boligstil, som mange folk stræber efter i deres egen bolig. Den skandinaviske boligstil kan beskrives ved minimalistisk, strømlinet design, neutrale farver såsom sort, hvid og grå, samt en anvendelse af læder og skind i indretningen. Dette kan eksempelvis opnås ved at have en klassisk Børge Mogensen sofa i sort læder, kombineret med et lækkert lammeskind til at have liggende henslængt i sofaen for et mere casual look.

Ikke kun store møbler, men også mindre interiørprodukter

Dog er det ikke kun i de store møbler, at Danmark er godt repræsenteret. I den mindre afdeling, hvor der er tale om det der vidst bedst kan betegnes som nipsting er Danmark også nogle af frontløberne. Her kan blandt andet nævnes Lyngby porcelæn. De fleste kender til den ikoniske Lyngby vase, som fik sin revival for nogle få år siden. Fabrikken er kendt for at lave smukt, klassisk og tidløst porcelæn, som har prydet de danske hjem igennem mange år. Klik her for at se et udvalg af de smukke Lyngby vaser, som passer smukt ind i den minimalistiske, skandinaviske boligindretning.

 

Andre designerbrands kan eksempelvis være Royal Copenhagen, som med sit tidløse porcelæn er kendt hele verden over. Udover at mærket er til at finde i de fleste danske hjem i den ene eller den anden form, så er porcelænsmærket også kongelig dansk hofleverandør, hvilket giver porcelænet et mere royalt touch.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *