Forårsmoden 2019 til de mindste

Comments (0) Mode

Børnetøj mode

Selvom kalenderen kun siger januar, er de fleste af os alligevel så småt begyndt at glæde os til foråret. Man ser frem til at vinterjakken, de tunge striktrøjer, huer, handsker og klodsede vinterstøvler skal skiftes ud med noget lidt mere let og elegant. Det samme gælder naturligvis for børnetøj, nøjagtig som voksen moden skifter med stort set hver sæson, så ændrer tendenserne også, når det kommer til at klæde de mindste på. I de næste afsnit guider vi dig til, hvordan du klæder dine børn moderigtigt på i tråd med forårsmoden 2019.

Disse farver hitter til foråret

Mens det typisk er de mørke farver, der dominerer på børnetøjet til de små til efteråret, er det til foråret de lyse nuancer man bør gå efter, i sin jagt på moderigtigt børnetøj. Nok er hvid ikke just super praktisk til et legebarn, men også farver som rosa, lyseblå, lys lilla, lys orange, grå og lysebrun er populært. Det samme er print med prikker, tern og dyremønster som leopard eller zebra. Gå efter lette materialer som bomuld, hør, polamid og viscose. Husk desuden at børnetøj altid bør vaskes i neutralt vaskemiddel, inden det tages i brug.

Det perfekte outfit til den lille pige

Børn vokser typisk, i hvert fald i perioder, nærmest med lynets hast. Derfor er der en god chance for, at du til den kommende forårssæson skal ud at købe nyt børnetøj til din datter. Gå efter tyndstrikkede cardigans, nederdele i fløjl, kjoler i bomuld og langærmede T-shirts i neutrale farver, som kan matche resten af garderoben. Som overtøj er et par pigede sneakers eller søde ballerina sko ideelle samt sammen med en cool parkafrakke og et sejt tørklæde.

Sådan klæder du din søn smart på

Til den lille dreng, kan du gå efter smart en praktisk børnetøj. Ifør ham et par lyse jeans eller chinos. Sæt det samme med en sweatshirt med et sjovt logo, en denimjakke eller bumperjakke og et par seje sneakers. Sæt prikken over i’et med en cap eller en tyndstrikket hue.

Generelt om børnetøj

Vi ser en tendens til, at børnetøj begynder at ligne voksentøj mere og mere. Man går mere og mere væk fra stormønstrede bluser, T-shirts med Disney-helte og glimmer kjoler. I stedet klæder vi vores børn på, i noget der ligner ministørrelser af ting fra vores egen garderobe. Man toner ned for de skarpe farver og går efter de mere afdæmpede nuancer, hvilket i øvrigt gør børnegarderoben mere anvendelig.

Men når det kommer til børnetøj, er der en række gode råd, du kan læne dig op ad. Køb tøj der tåler maskinvask, børn i alderen 0-5 år, skal typisk iføres rent tøj fra top til tå hver dag. Vælg materialer, der ikke kradser eller generer barnets sarte hud. Og tag så dit barn med på tøjindkøb, så I får købt noget i begge kan lide – og på den måde undergår tøj-relaterede hysteriske anfald om morgenen. Det gør det nemmere for både børn og forældre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *