Gamerstole uden hold i ryggen

Comments (0) Bolig

gamingstol

Mange – særligt drenge og mænd, men i stigende grad også kvinder – bruger et stort antal timer hver dag foran computeren. Her bliver de suget ind i virtuelle verdener, hvor de via headset og lynhurtige internetforbindelser kobles sammen med ligesindede gamere fra hele verden.

En verden af muligheder

Og på internettet findes der noget for enhver smag. Der spilles skydespillet Counter-Strike, hvor to grupper skal kæmpe om enten af placere en bombe som terrorister, eller jagte dem som en slags Navy Seals. I spillet Fortnite kan man med tomathoved skydes ned med mange andre spillere på en ø og kun den sidste overleverende er vinderen. I rollespil såsom Skyrim og Witcher træder man ind i helt unikke verdener og kæmper mod fantasimonstre, taler med prinsesser, mens hver eneste handling er med til at skabe et unikt spil med sin egen, særlige slutning.

E-sport er det nye fodbold

I dag er E-sport og gaming noget, der i stigende grad bliver anset som egentlige sportsgrene. Statsminister Lars Løkke Rasmussen mødte op til photoshoot med Counter-Strike-verdensmestrene, danske Australis, da de vandt verdensmesterskabet i 2018. Efterskoler har E-sportsretninger, og mange millioner følger med på verdensplan, når der afholdes turneringer rundt omkring i verden.

Faktisk er E-Sport noget, der kan være med til at fylde stadioner. Når der afholdes de allerstørste E-sportsturneringer i USA, kan der befinde sig helt op imod 30.000 mennesker bare i de stadions, hvor spillene vises på storskærm. Og det er ingenting imod det antal af fans, der følger med i duellernes livetransmission. I 2017 var der hele 57 millioner forholdsvis unge mænd, der klikkede sig ind på League of Legends livetransmittering af turneringens finale.

Gamingudstyr skal holdes opdateret

Computerspil er noget helt andet, end da man startede ud med Tetris og Pacman tilbage i 1970erne og 1980erne. Her var computerne store og spillene små. I 2017 lavede DR en rundspørge, der viste, at helt op til 97% af alle teenagedrenge spiller computerspil. En computerskærm kan i høj grad være et socialt samlingspunkt, hvor man mødes med vennerne. Enten rundt om skærmen sammen, eller igennem det store headset, man placerer over ørerne.  Når man skal bruge så mange timer foran skærmen, er det en god idé at have optimeret sit gamingudstyr.

At spille er måske nok noget, man typisk har gjort for sjov, men for de mennesker, hvor dét at tage nogens flag kan være med den strammeste alvor, har man brug for at sikre sig, at fysikken holder sig i orden.

Med gamerstole kan man finde et overskueligt og samtidig bredt udvalg af gamerudstyr til den, der tager sin gaming alvorligt. Her findes også ’Ergonomisk Vejledning’, så man sikrer sig, at ens gamer stol har den helt rigtige funktionalitet, ligesom man kan finde headset med en skarp og original lyd. Ser man på computerspil i dag, er det noget, der er i konstant udvikling, og derfor er det også nødvendigt for den seriøse gamer at holde sit udstyr opdateret, så man sikrer sig den bedste gamingoplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *