Gardiner til dine Velux-vinduer

Comments (0) Bolig

Gardiner til dine Velux-vinduer

Det er ikke alle gardiner, der kan bruges til Velux-vinduer. Derfor skal du have fat i specifikke gardiner hertil. I er Velux heldigvis én af de største vinduesproducenter verden over, hvorfor udvalget af gardiner til deres vinduer ikke er småt. Du skal derfor ikke frygte, at du kommer til at blive begrænset ift. valget af nye gardiner.

Fælles for alle gardiner specifikt lavet til Velux-vinduer, er at de er udstyret med et skinnesystem. Du derfor garanteret at lystætheden er helt i top. Der bliver nemlig lukket til fra kant til kant, og fra ende til ende. Det er kun i et meget begrænset omfang, at der slipper lys ind. Det er naturligvis en yderst markant fordel.

Få gardiner til Velux-vinduer med elektrisk fjernbetjening

Med en styreboks, kan du styre dine gardiner med en elektrisk fjernbetjening. Det er særligt en fordel, hvis der er tale om ovenlysvinduer eller vinduer, der er svære at tilgå. Med en fjernbetjening er det blot et klik med en knap. Herefter kører dine gardiner selv op eller ned – det bliver ganske enkelt ikke meget nemmere.

Dette kan enten foregå vi en elektrisk styreboks, der tilsluttes strøm i boligen. Som noget relativt nyt, kan det dog også foregå via et diskret placeret solcellepanel. Monteringen af disse gardiner er nemmere, da der ikke skal trækkes nogle ledninger. Det skal der, hvis der skal trække strøm, og det er en kende mere omfattende.

Billige Velux-gardiner – kan det overhovedet lade sig gøre?

Du kan finde Velux-gardiner i mange prisklasser. Det er dog ikke helt så nemt at finde deciderede billige Velux gardiner – det er muligt, men det er ikke nemt. Skal de være billige, så er du typisk også nødt til at gå på kompromis med nogle aspekter. Eksempelvis får du ikke en elektrisk styreboks og en fjernbetjening hertil.

Kan du stille dig tilfreds med et simpelt rullegardin i et skinnesystem, så kan det sagtens lade sig gøre at finde en række gardiner til lave priser. Skal det være mere avanceret, eller har du meget specifikke ønsker, så er det næppe en mulighed. Det skal du selvfølgelig være indstillet på, inden du går på jagt efter nye gardiner.

Heldigvis er du sikret, at udvalget af Velux-specifikke gardiner er så stort, at det byder på noget for enhver smag. Derfor kan du også sagtens finde gardiner, der falder i din smag – uanset hvor unik og anderledes, den nu engang er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *