Hvorfor er det vigtigt med en god forsikring?

Comments (0) Hverdagsliv

Boligsøgning

Spørgsmålet burde alle mennesker kunne svare på, om du så blev vækket kl.3 en tidlig morgen. For forsikringer skal vi selvfølgelig tegne, så vi ikke frygter for skader eller uheld i fremtiden.

Desværre er der dog en del især unge mennesker, der står uden en ordentlig og bred forsikring. Langt de fleste har som et minimum en ulykkesforsikring.

Spørgsmålet kunne næsten vendes om, for hvorfor skulle du dog undlade at have en forsikring? Det er ikke ligefrem en stor besparelse. Det er derimod uklogt og kan blive en uheldig og stor udgift i fremtiden.

Har du en formue til et uventet uheld?

For står du lige pludselig i et tilfælde, hvor du er kørt gal, hvor lejligheden ligger vand, hvor du er blevet berøvet efter en fest, hvad stiller du så op?

I et biluheld er vi stillet sådan, at alle som et minimum skal have en ansvarsforsikring. Det betyder bare, at du skal kunne være i stand til at dække de konsekvenser, der kunne opstå ved et uheld.

Det kunne blive en rigtig dyr udgift at ende i et uheldigt uheld, specielt hvis du påkører en anden. Derfor har man valgt at gøre ansvarsforsikring på alle motorkøretøjer lovpligtige. Der er faktisk flere lovpligtige forsikringer, så helt kan du nok aldrig slippe.

Og tilbage til spørgsmålet, hvorfor skulle du have lyst til at slippe for forsikring? En ulykkesforsikring, en indboforsikring, en husforsikring osv. er ikke ligefrem dyre, hvis de bliver sammenlignet med prisen på en vandskade, en brækket arm eller en stjålen guitar.

Har du stadig lidt svært ved at se, hvorfor du skal tegne en forsikring, så klik dig ind på https://www.forsikringsportalen.dk/husforsikring/, med så lave priser giver det ikke mening at lade være.

Forsikre dig mod fremtiden

Altid når det kommer til forsikringer skal du undgå at tænke på udgiften lige nu og her.

Scenarierne, hvor du får dine penge tilbage, er heller ikke ligefrem skønne at forestille sig, men alternativet er bare endnu værre.

Forestil dig f.eks., at hele din lejlighed står under vand. Det begynder at dryppe ned til underboen. Der ringes til brandvæsnet, og det hele ender med at blive løst.

Så slem en vandskade kan snildt komme til at koste flere hundredetusind kroner.

Vi kender nok ikke følelsen af stå i den situation, men vi har alle sikker oplevet noget lignende i miniformat, og hvor ville det være fantastisk, hvis nogle andre kunne tage sig af det – rent økonomisk.

Det er derfor, du skal tegne en forsikring.

Undgå den høje betaling

Når det så handler om den høje betaling, om de store pengebeløb, så overvej kraftigt, hvilket selskab du skal vælge.

Alle forsikringsselskaber er forskellige, og du vil gerne have en, der er billig, men uden at være dårlig. Og den billige og gode finder du forsikringsportalen.

Du finder ud af, hvilken forsikring der giver mening i dit scenarie.

Økonomien er ikke ens for alle og vi har ikke alle sammen behov for at få dækket en hest eller andre kæledyr i vores forsikringer, så skal du selvfølgelig ikke betale for det. Undersøg markedet på linket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *