Indflytningsgaven til dem der har alt

Comments (0) Indretning

Vægur

Vi har med garanti alle stået i den situation, at nogen vi kender, er flyttet i hus eller lejlighed. Nu vil vi gerne give dem en lille ting – en indflytningsgave – men hvad? Det må gerne være noget personligt, noget de kan bruge, og noget de bliver glade for.

Gaven til hjemmet

Et rigtig godt udgangspunkt til en gave, er noget modtageren kan bruge i det nye hjem. Nogen kan lide at give planter, da det for mange symboliserer et nyt liv og en ny begyndelse. Desuden giver planter en god følelse i hjemmet og pynter alle steder.

Du kan dog også være mere kreativ i din gave. Har du for eksempel overvejet at give et vægur?

Et smukt vægur kan gøre rigtig meget for et hjem, er anvendeligt, smukt og kan holde i mange år. Måske du kan huske et vægur fra dit barndomshjem, og tænker at det måske er en lidt gammeldags gave.

Men faktisk er vægure tilbage på tapetet, og det er der en grund til. De nyere modeller af vægure er både smukke, æstetiske og stilrene. Et vægur er i høj grad med til at give hjemmet sjæl, charme og personlighed.

Et vægur kan være lige præcis dét, der mangler på en væg for at fuldende den. Og så passer et vægur rigtig godt ind i både stue og køkken.

Gaven, der kan bruges i hverdagen

Overvej også, om du måske kan give en gave, som modtageren kan anvende i sin hverdag i det nye hjem. Har de for eksempel en altan eller have, kan du overveje noget udstyr hertil.

Det behøver ikke være noget vildt og voldsomt, men en altankasse, en flot vandkande eller et vindspil til at give afslappende stemning udendørs.

Du kan også overveje, om de måske mangler noget til det nye køkken eller bad. Mange bliver glade for brugskunst i disse rum, da de hurtigt kan give en følelse af hjem til boligen. Vær gerne kreativ og tænk ud af boksen.

Gaven, der gør festen lidt sjovere

Du kan også altid vælge at gå med en indflytningsgave, som er mere festlig. En ny bolig er trods alt noget at fejre, da det er en ny begyndelse.

Tænk på hvem din modtager er, og hvordan de godt kan lide at feste og have det sjovt. Er de glade for f.eks. rom eller whisky kunne dette være en fortrinlig gaveide.

I samme kategori kan du også overveje tilbehør af forskellige art. Måske en cocktailshaker, eller nogle nye glas, nogle smarte genanvendelige sugerør (som desuden også gavner miljøet), eller måske en elegant vinholder eller vinreol.

Du kan også undersøge deres nye lokalområde (hvis de er flyttet til et nyt), og se på hvilke oplevelser der er her. Et gavekort til at udforske lokalområdet falder typisk i rigtig god jord.

Der er rigtig mange gode ideer til den perfekte indflytningsgave. Og mange flere end nævnt her, men forhåbentlig har det kunne give lidt inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *