Skab mere plads i dit hjem med disse tricks

Comments (0) Uncategorized

Føler du, at dit hjem er lidt for småt? Vil du gerne have noget mere plads at boltre dig på? Er du i tvivl om, hvordan du får skabt den ekstra plads du så gerne vil have?

Hvis ja, så får du her en artikel fyldt med fantastisk smarte metoder til at skabe mere plads i dit hjem. Artiklen er især noget for dig, der elsker indretning og ikke mindst tør eksperimentere med forskellige indretningsteknikker.

Riv væggen ned hvis du alligevel ikke bruger værelset

Hvis du har et halvtomt værelse, du ikke rigtig bruger til noget, hvorfor så ikke bare få revet det ned? Ved at rive en væg eller to ned, kan du pludselig skabe dig et stort og flot rum, hvor der er plads til lige præcis dét du går og drømmer om.

Det kan for eksempel være nedrivning af et gæsteværelse som du alligevel aldrig bruger. Riv væggene ned og skab dig selv et større rum du måske kan bruge til stuen eller et fritidsrum kombineret med kontoret. Mulighederne er uhyre mange, hvis du river en eller flere vægge ned.

Hvis du beslutter dig for at rive væggen ned, anbefales det at bygge- og gør det selv-hjemmesiden Synrgi.dk, hvor du kan læse meget mere om, hvordan du skal bære dig ad med en nedrivning af væggen.

Mal din bolig i lyse farver og ”oplev” et større rum

Du kender med stor sandsynlig allerede til dette smarte trick. Det handler nemlig om at male i lyse farver, da det giver oplevelsen af et større rum. Hvis du for eksempel har en stue med meget mørke farver, så vil den opleves mindre i forhold til, hvis du har brugt lyse farver.

Derfor kan det altså godt betale sig at smutte en tur til maleren med henblik på at få købt en masse lys maling til stue, køkken, kontor og hvad du nu ellers ønsker at male.

Skydedørsskabe er at foretrække

Skydedørsskabe er i den grad også noget som kan hjælpe dig med at skabe et større rum. Denne skabstype er især smart i soveværelset, hvor garderobeskabet typisk står.

Ved at bruge skydedørsskabe er du fri for at ”reservere” plads til skabslåger, der åbner ud af. Det vil altså sige, at du i hvert fald kan spare 20-40 centimeter afhængig af, hvor store skabslåger du har.

Placér lofttrappen det mest praktiske sted – for eksempel bryggerset

Dette trick er kun relevant, hvis du bygger et helt nyt hus eller er i gang med en større renovering. Det handler nemlig om placering af lofttrappen. I det tilfælde er det bedst og mest praktisk at placere trappen i et rum, hvor du ikke rigtig invitere dine gæster hen. Det kunne med fordel være bryggerset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *