Skal i flytte hvert til sit? Få uvildig rådgivning i en følsom proces

Comments (0) Uncategorized

At blive skilt eller at gå fra hinanden er aldrig en sjov proces. Dog er det en proces, som man ikke kan undgå at komme igennem, hvis livet med din mand eller din kæreste ikke gik, som i håbede på det. Dertil kan det være en god idé at få noget rådgivning. Rådgivning fra familie og venner kan være nok så velmenende, men nogle gange er det bare bedst med en upartisk tredjepart, som kan skabe overblik midt i alt kaosset. Her kan en familieadvokat være en god mulighed, du kan evt. læs mere her.

 

 

Hos en familieadvokat kan i få uvildig rådgivning, når i mest har brug for det. Her kan i få råd og vejledning i lige præcis jeres situation. Det kan være, at i har børn, hvor der skal findes en deleordning, som passer jer begge. Det kan også være, at i skal have hjælp til at dele bo. At gå fra hinanden efter et langt liv sammen stiller mange spørgsmål, der også kan være af juridisk eller økonomisk karakter, hvor det er rart med noget kyndig rådgivning på hånden, når situationen er allerhårdest -og sværest.

 

Skab et overblik!

Inden i besøger jeres nye familieadvokat kan det være en god idé at finde ud af, hvad i lige præcis vil have hjælp til. Hver især bør i lave en liste over de ting, som er vigtigst for jer at få snakket ud om. Måske har i nogle matchende punkter. Måske har i ikke. Det vigtigste er, at i får skabt et overblik over jeres situation, så godt, som i nu kan. Selvom det kan være svært, så giv det et skud. Lidt er bedre end ingenting. Derefter er i klar til jeres første møde med jeres nye familieadvokat.

 

Jeres familieadvokat vil efter jeres møde med ham eller hende samle op på jeres samtale og det, som i hver især har skrevet ned på papir. Derefter kan han udarbejde en rød tråd, som jeres forløb kan gå videre med. Med denne løsning sikrer i jer en mindre smertefuld skilsmisse, fordi i får hjælp til alle de områder, som normalt er konfliktområder for mange forhenværende par. Dette sikrer ikke kun jer selv og jeres egne følelser, men også jeres børn og deres følelser. Derved kan alle komme godt igennem skilsmissen og få en god afslutning på noget ulykkeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *