Slip af med gener i overgangsalderen og få mere overskud til hverdagen

Comments (0) Hverdagsliv

forvirret, stresset

Overgangsalderen også kaldt menopause begynder ofte med, at menstruationen bliver uregelmæssig. Nogle kvinder vil opleve, at de kun bløder hver tredje måned, mens andre måske bløder lidt oftere. Dette er helt normalt. At gå i overgangsalderen betyder, at æggestokkene stopper med at producere de kvindelige kønshormoner. Det rammer oftest kvinder i midten af 40’erne og strækker sig for det meste til og med 55-årsalderen. Mange oplever forskellige ubehagelige symptomer og gener, når de befinder sig i det. Her kan CDB-olie bruges som effektiv behandling af gener i overgangsalderen.

Medfølgende symptomer og gener i overgangsalderen

Selvom man ofte snakker om overgangsalder hos kvinder, så er faktisk ikke kun kvinder det rammer. Mænd kommer også i overgangsalderen. Men hos kvinder ser man ofte de fleste symptomer. Overgangsalderen betyder at flere af kroppens funktioner føles sløvere, og mange ting foregår langsommere. CDB-olie, bedre kendt som Cannabisolie, har gang på gang givet en dokumenteret effekt på kvinder i overgangsalderen. Det ses derfor mere og mere som effektiv behandling af gener i overgangsalderen. CDB-olie kan blandt andet bruges til at dæmpe mange af de gener, som overgangsalderen kan forårsage. Overgangsalderen medfører ofte en eller flere af følgende ting:

  • Hjertebanken
  • Svedeture og hedeture
  • Uregelmæssig menstruation
  • Tørre slimhinder i skeden
  • Kløe og smerte
  • Urinvejsinfektioner
  • Inkontinens

Ydermere har kvinder i overgangsalderen øget risiko for at udvikle blandt andet kræft, knogleskørhed, psykiske lidelser m.m. Der er rigtig mange måder at lindre de forskellige symptomer på overgangsalderen helt naturligt.

Flere lag tøj på fra morgenen, som i løbet af dagen kan tages af samt et køligt soveværelse kan være behjælpelig på hede- og svedeturene. Desuden spiller kost og motion en stor rolle i overgangalderen. Masser af motion, som havearbejde, en rask gåtur eller en lang cykeltur kan i sidste ende være med til at mindske svedture. Derudover udløser det endorfiner, som er et naturligt humørfremmende stof. Alt i alt er det blot vigtigt, at du lytter til din krop. Det at komme i overgangsalderen er en helt naturlig aldringsproces, som alle går igennem. Det er i de fleste tilfælde ganske ufarligt.

Effektiv behandling af gener i overgangsalderen med CDB-olie

Cannabisolie har i flere tilfælde vist sig som et effektivt middel mod gener hos kvinder i overgangsalderen. Blandt andet viser forskning, at det kan være behjælpeligt på både humøret og søvnkvaliteten. Ydermere kan det også være med til at styrke knoglerne og dermed nedsætte risikoen for knogleskørhed.

CDB-olie indeholder mange gode vitaminer og mineraler, herunder både vitamin A, C, D, E, B6 og B12. Desuden indeholder det også en rigtig god balance mellem omega 3 og 6. Det er også derfor at CDB-olie kan være et rigtig effektiv middel til kvinder i overgangsalderen. De har nemlig generelt lavere niveauer af B12-vitamin i blodet. Dette kan medføre træthed, nerveforstyrrelse og blodmangel. Ydermere kan kvinder opleve mangel på vitaminerne A, C, D, E og B6, og dette kan være et problem for kroppens ve og vel. Derfor vil mange kvinder generelt opleve en positiv effekt ved at benytte CDB-olie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *