Vil I flytte til en mindre bolig?

Comments (0) Bolig

Den dag, hvor I pludselig tager jer selv i at og dagdrømme om en mindre bolig, kommer i rigtigt mange pars liv. Det er en mærkelig følelse, der på en måde strider mod, det I har været vant til gennem hele jeres liv. Gennem voksenlivet flytter langt de fleste til større og større boliger eller som minimum mellem boliger af samme størrelser. Ofte startende med meget små boliger som lejligheder gående mod større boliger som villaer. Men en dag stopper drømmen om det større, og det er ofte enten i forbindelse med at børnene flytter ud, eller at overskuddet til vedligeholdelse daler, i forbindelse med at alderen begynder at trykke.

Få mere tid til hinanden

Rigtigt mange danskere arbejder både meget og hårdt i hverdagene. Nogen har en karriedrøm, der skal udleves, mens andre har fokus fuldt rettet mod den månedlige lønseddel, som skal sikre levestandarden. De mange timers arbejde betyder dog, at vedligeholdelse af hus og have ofte bliver en sur pligt i stedet for en hyggeprojekt. For mange hænger især havearbejdet som ondartet mørk sky over folks hoveder, og tiden – og ikke mindst overskuddet – til hyggeligt samvær med dem, som du holder af svinder lige så stille ind. Ved at flytte til en mindre bolig får I meget mere tid sammen, og formentlig vil I også komme til at spare en god pose penge. I langt højere grad vil I komme til at holde fri, når I har fri, og det vil højne humøret og overskuddet både på arbejdet og i hjemmet.

Få ekstra tid til flytningen

Årsagerne kan være mange, og de kan hobe sig op, men når beslutningen om en flytning endelig er truffet, kan I begynde at fokusere på selve flytningen, mens I glæder jer til at få mere tid. Der er dog ingen grund til at skifte den ondartede havearbejdesky ud med en sky fuld af bekymringer om flytningen. Det behøver nemlig slet ikke være så stort et problem, som en flytning normalt gøres til. I skal bare tænke flytninger på en anderledes måde, end det normalt gøres. I stedet for at skulle rive en hel dag eller flere ud af kalenderen til flytning, kan I spare rigtig meget tid ved at vælge at leje en flytteboks. En flytteboks er en løsning, hvor I får leveret en flytteboks på jeres adresse, som I så pakke jeres møbler og sager ned i, hvorefter den bliver flyttet til den nye adresse. Men hvad er forskellen så på det og en almindelig flyttevogn? Få svaret lige her:

Du får ekstra tid til at flytte ud

Den helt store forskel er tiden. I har nemlig mulighed for at modtage flytteboksen allerede flere uger, før I skal flytte ud. Det letter stresset, da I løbende kan pakke de ting ned, som I ikke får brug for inden flyttedatoen. På den måde er meget af arbejdet allerede gjort, når dagen kommer, og I gør derfor jer selv en stor tjeneste. Som ved alle typer af flytninger, skal I huske at pakke jeres ting ordentligt ned, så I undgår skader på jeres ting. Her er det en god ide at investere i eller leje nogle solide flyttekasser og gerne nogle forskellige, der passer til jeres forskellige ting. Eksempelvis er det en rigtig god ide, at anskaffe jer nogle flyttekasser med glasindsats, så jeres skrøbelige glas får den bedst mulige rejse til det nye hjem. Husk også at beskytte de skrøbeligste ting med bølgepap, bobleplast eller tæpper, så TV’et eksempelvis ikke bliver pakket ud med en rids fra den ende til den anden.

Og ekstra tid til at flytte ind

Dette er lige så skønt som ovenstående, da du slipper for, at alt skal slæbes ind i den nye bolig den allerførste dag. Det er de færreste, der har tiden til at sætte alle møbler, pyntesager osv. op på selve flyttedagen, og derfor lever mange blandt flyttekasser det første stykke tid. Det er hverken særligt hyggeligt eller særligt praktisk, og derfor er det en rigtig god løsning, at I har mulighed for at beholde flytteboksen i lang tid, efter I er flyttet ind. I kan dermed flytte ind lidt efter lidt, som det passer med jeres liv, så I slipper for alt det stres og flytterod, som der var alternativet. Det er især en ideel løsning, hvis I eksempelvis skal have malet eller lavet om i det nye hjem.

Det billigt og let

En anden stor fordel er, at det er billigere end en traditionel flyttemand, også er det endda lettere og mere praktisk. Flytteboxen bliver leveret til Jer, når I har brug for den, og derefter fragtes den til jeres nye hjem, hvor den så bliver, så længe I ønsker det. Med andre ord giver det en billig og simpel flytning.

small-house-built-over-a-small-1512772-639x852

Problemer med pladsen?

Har I problemer med pladsen? Det er desværre et problem, som mange, der flytter fra en større til en mindre bolig, står over for. En stor bolig er ofte ensbetydende med mange ting, og det er på ingen måde sikkert, at du kan have dem alle i den nye og mindre bolig. Derfor står I nu overfor et valg: I kan sælge det/smide det ud, eller I kan finde et andet sted at have dem. Mange vælger at sælge og smide ud, når de flytter fra en større og en mindre bolig, og det er også en rigtigt god mulighed for at lue ud i ens sager for at sige farvel til de ting, der ikke længere bruges. Men der er bare nogle ting, som ikke kan smides ud, og hvis de ikke kan være i den nye bolig, så må I finde et andet sted. Her kan det være en god løsning at leje et depotrum, og her har I mange muligheder. I kan vælge mellem mange forskellige størrelser, så det passer til netop jeres behov. Her er det vigtigt at leje et depotrum hos nogle, hvor sikkerheden er i top, og hvor dine ejendele er i gode hænder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *