5 ting gør-det-selv-manden gerne vil have

Comments (0) Bolig

Træ

Hvis du har en kæreste, der elsker at gøre tingene selv, eller hvis du selv er den, der elsker det, så ved du måske også, at man har brug for nogle redskaber for at kunne lave forskellige ting. Man kan kun komme så langt med sine hænder, men hvis man gerne vil have gang i nogle lidt større projekter, så er det klart, at man har brug for andre ting. I denne artikel kan du læse om 5 ting, som man gerne vil eje, hvis man er en rigtig gør-det-selv-mand. Så kan det være, at du kan finde inspiration til noget, som du kan give til din kæreste, eller som du gerne selv vil have.

Excentersliber

Hvis man har brug for at slibe noget, så er excentersliberen et fantastisk redskab, som du eller din kæreste sikkert vil blive glad for at eje! Hvis man godt kan lide at have gang i en masse projekter og gøre tingene selv, så er det svært at komme udenom, at man nogle gange har brug for at slibe nogle af sine materialer. Det smarte ved en excentersliber er også, at den kan slibe stort set alle overflader, og at den kan gøre det, uden at efterlade nogle grimme slibespor. Du kan se mere om dette fantastiske redskab på https://excentersliber.dk.

Høvlebænk

Når man skal stå og arbejde med træ et sted, så er der mange, der foretrækker at gøre det ved et høvlebord. En høvlebænk er lidt håndværkernes arbejdsbord, for det er klart, at man skal have et bord, der må få strammer, og som kan holde til lidt af hvert, når man arbejder. Det kommer sikkert heller ikke som nogen overraskelse, at man bruger høvlebænken til at høvle med.

Stiksav

Hvis man skal save igennem et materiale, så kan man enten vælge at gøre det med håndkraft, eller man kan vælge, at man bruger en stiksav. Hvis det bare en enkelt lille plade eller lignende, du skal skære over, så kan du snildt bruge en almindelig sav. Men det kan blive en meget hård opgave, hvis det er meget træ, der skal skæres over. Så kan du lette arbejdsbyrden en hel del ved at investere i en stiksav.

Vinkelsliber

Hvis man skal slibe noget, uden at man sliber det for meget, så kan man bruge en vinkelsliber. Det kan f.eks. være, at du har et gammelt møbel, der godt kunne trænge til nyt liv. Så kan man nemt give den dette ved at slibe den med en vinkelsliber og give den en ny omgang maling.

Boremaskine

Hvis der er noget, som alle gør-det-selv-mennesker skal eje, så er det en boremaskine. Man kan komme langt med en boremaskine, og det er også et af de redskaber, man ofte lige har brug for, for at kunne klare de små opgaver, der kommer rundt omkring i huset, hvis der f.eks. hænges knager eller en hylde op. Det er faktisk altid smart at have en boremaskine liggende, og det er et værktøj, som alle kan lære at bruge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *