Sebra Kili seng: Sengen til dine børn

Comments (0) Børneværelset

baby i sengen

De fleste husker deres senge, som de har haft i løbet af deres barndom. Der har man som regel tilbragt meget tid og formentlig også skabt nogle minder. Derfor er det forståeligt, at man husker det. Der er forskellige former for senge til børn, som har motiver af alt muligt forskelligt, som lige falder i god smag hos barnet.

Giv dit barn de bedste betingelser

Sebra-sengens formål er at give dit barn en tryg, rolig og sikker søvn hver eneste nat. Der er en sengerand, som også vil skabe mere sikkerhed for barnet, som skal have tryghed når det er tid til at sove. Der er et godt og rent miljø i sengen, da den er blevet testet på bakterier, og den har batterihæmmende egenskaber. Malingen som bliver benyttet, er fuldstændig giftfri og miljøvenlig.

Sengens funktioner

Den vokser sammen med barnet, og derfor er der to forskellige størrelser, som sengen kan indstilles i. Når sengen er i mindste størrelse, så passer den til et nyfødt barn og som regel op til en 3-årigs størrelse, selvfølgelig afhænger det også af hvor hurtigt barnet vokser. Den er i den lille størrelse 110 cm i længden, og så kan sengen trækkes ud til juniorstørrelse, og der måler den 150 cm i længden. Det siges, at et barn i 5-6 års alderen kan ligge i juniorstørrelsen. Du skal blot lægge en tillægsmadras i, når det er, at sengen skal foldes ud. Selve madrassen som benyttes, er fremstillet i Øko-Tex koldskum, og er betrukket med 100 procent bomuld, og den kan tages af og vaskes lige efter behovet.

Besøg Liams og læs mere om sengen.

De forskellige muligheder

Der findes forskellige farver til Sebra-sengen. Man kan købe sengen i hvid, grå eller i det, som kaldes ”Wooden”, som bare er træfarvet. Sengeranden som hører til sengen, kan også fås i forskellige farver og med forskellige motiver på. Der findes sengerande som primært er til drenge, og det samme gør sig gældende for pigerne. Man kan også finde sengrande, som har kapok indeni. Kapok er 100 procent naturligt og der bruges derfor ingen midler til fremstillingen. Det er antibakteriel, som vil sige, at bakterier og insekter ikke kan leve i det, da fugten ikke bliver absorberet, og derfor dannes der ikke et fugtigt miljø i sengeranden. Kapok er for alvor kommet frem, da det fungerer rigtig godt inde i dyner og puder.

Historien for Sebra-sengen

Den blev designet tilbage i 1942-43, og blev tegnet af Viggo Einfeldt, og hed oprindeligt Juno-sengen. Tanken bag sengen var, at barnet skulle kunne sove i sengen i hele barndommen, og så kunne den bruges som en sofa, når at barnet blev teenager. Det var af den grund vigtigt, at designet var tidløst, så sengen ikke ville blive udskiftet grundet ændring i indretningen. Siden 2016 er det så virksomheden Sebra, som har haft ophavsrettighederne til sengen. Sebra har så valgt at opdatere designet, så alle nutidens sikkerhedskrav bliver opfyldt. Den bliver fremstillet i materiale af høj kvalitet, så man får en solid og velfungerende seng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *