4 gaveidéer til haven

Comments (0) Haven

Have

Når haven skal tage sig smukt ud, hvad end det er til sommer eller vinter, så skal der lidt til. Og når der skal gives en gave til personen, som elsker sin have, hvad er så bedre end noget, der kan gøre haven til et sandt paradis?

Lige nedenfor, der finder du 4 smarte gaveidéer til haven, som alle haveelskere kan være med på. Så hvad end det er til fødselsdag, jul eller bare fordi, du gerne vil forkæle en, som du holder af, så finder du det her!

En regnmåler med en twist

Mange haveejere synes det er sjovt at lave regnmåling. Det er spændende at holde øje med vejret og se, hvordan det påvirker ens have.

Det er dog ikke alle regnmålere, som er lige sjove og spændende at have til at stå i haven. Derfor skal du selvfølgelig have en traktor regnmåler til haveelskeren i dit liv! Med en traktor af støbejern i toppen, så kan den stå og pynte så fint, mens den samtidig er funktionel. Det er der altså ikke mange gaver, som kan bryste sig af.

Hængekøjen til dem, der slapper af

I dag skal haven jo ikke bare være pæn – den skal også være et sted, hvor man kan slappe af. Enhver haveelsker vil se haven som sit fristed, og når vejret er godt, så er det som om alting skriger på, at man skal tage en lur der.

Men hvor?

Jo, det skal da gøres i hængekøjen selvfølgelig! En hængekøje kan være rigtigt sjov og gøre haven utroligt hyggelig, men samtidig kan man faktisk også få sig noget rigtig god søvn i sådan en. Og med en travl hverdag, som mange af os har, så kan det nogle gange være den perfekte afslapning.

Lys livet op med lanterner

Lanterner kommer i et væld af former, farver og materialer, men fælles for dem alle er, at de skaber en hyggelig stemning i haven, som er svær at få andre steder fra.

For når man kommer på besøg og ser de dæmpede lys over det hele, så kan man altid bare mærke, at det bliver en hyggelig aften. Når solen sænker sig og lanternerne tændes, så er det nærmest som at træde ind i en lidt mere eventyrlig verden. Det er ikke noget, som mange gaver kan gøre.

Funktionalitet med et godt haveredskab

Når det kommer til at stå med en have, så skal udstyret være i orden – for sådan er det med alle håndværk. Derfor handler det nogle gange om, at gaven skal være nogle haveredskaber, som bare er funktionelle.

Hvad end vi snakker trillebøre, skovle eller måske et sæt af gode sakse, så er de alle med til at gøre haven et mere fantastisk sted. Som haveejer, så får man nemlig muligheden for at vedligeholde sin have og gøre den pænere end nogensinde før.

Uanset, om det skal handle om hygge, gartneri eller lidt pyntende i haven, så er der altså rigeligt med gaveidéer til haveelskeren i dit liv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *