Indret dit hjem med lækre designmarkører

Comments (0) Indretning

Vi du gerne have en indretning, som går lidt ud over det sædvanlige? En indretning, som ikke bare skriger Ikea eller gamle arvestykker? Måske burde du overveje at indrette dit hjem med forskellige lækre designmøbler. Ja prisen er en anden end en tur til Ikea, men resultatet er også der efter. Det handler ikke om at fylde hele dit hjem med dyre designermøbler. I stedet er en god ide at mixe og matche gammelt med nyt. At eksperimentere med farver og former og at turde hvor andre ikke tør. Læs med her og få nogle gode ideer til at bruge forskellige designmarkører i din indretning uden at det behøver at koste en formue.

Spisebordet er hjemmets hjerte

Et godt sted at starte er altid rundt om spisebordet. Her mødes familien efter en lang arbejdsdag. Her inviterer man gæster til at spise og man oplever hygge og intimitet med andre mennesker. Derfor er spisebordet og pladsen omkring spisebordet et særdeles godt sted at indrette sig med lækkert design. En god ide til at vise noget personlighed og noget kant kunne for eksempel være at købe eller genbruge et gammelt bord.

Det behøver ikke at være et bord med noget særligt navn eller nogen særlig fin snedkers signatur i bunden. Det vigtigste her er bare, at bordet taler til dig. Giv dit genbrugsbord stjernepladsen i din spisestue og gå så på jagt efter de perfekte spisebordsstole. Og her er det så at du kan gå amok i lækkert design. Der findes et væld af gode danske designere og ved at sætte for eksempel Arne Jacobsens stramt designede myrestole sammen med et lækkert patineret spisebord, så skaber du din helt egen stil og udtryk.

Den lækre lampe

En anden måde at få lidt lækket design ind i din indretning er ved hjælp af lamper og god belysning. Her findes der også et væld af både danske og internationale designere, som har lavet de smukkeste designikoner, som kan være med til at give din indretning det der helt rigtige udtryk.

Gamle tæpper og nye puder

Måske ligger du inde med tæpper fra dengang farfar var ung. Hvis du gør, så find dine gamle tæpper frem og brug dem aktivt i en ellers stram indretning. Kombiner dem med nye moderne puder, en smuk sofa eller som underlag din nyindrettede spisestue.
Tæpper på gulvene er med til at give farver og at skabe spænding i din indretning. Kombineret med spændende design, vil du med garanti kunne opnå den der spændende kontrast, som opstår, når nyt møder gammelt.

Designer nips

Endelig findes der en langt billigere måde at få designmarkører ind i sin indretning. Nips af forskellig kaliber kan være med til at vække de rigtige associationer i din indretning. Det kan for eksempel gøres ved at købe nogle smukke vaser eller andre pyntegenstande med et navn.
Det vigtigste er blot, at du ikke er bange for at bruge dine ting og placere dem centralt i din indretning. På den måde er du sikret et hjem i sin helt egen særklasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *